Grilovací - pečící kameny kombinované dělené troj
Od roku 2018, kdy se jednalo o horkou novinku, vyrábíme a posíláme našim zákazníkům, fajnšmekrům a milovníkům grilování také kombinované pečící, grilovací kameny v rámečku, dělené ze tří odlišných kamenů. Grilovací kámen si sami můžete vytvořit. Vyberte si jaké povrchy chcete, aby měl váš nový pečící kámen.Můžete si vybrat nejen barevnou kombinaci tří částí kamene, ale i varianty povrchů a ty libovolně kombinovat. Máte možnost si vybrat libovolnou kombinaci klasického hladkého povrchu kamene, variantu s obvodovou drážkou na odvod tuku a výpečku nebo variantu s prohloubenou pečící plochou kamene, ve které naopak výpeček úmyslně zůstává a je zde možno potraviny při grilování potraviny podlévat a třeba i flambovat. Jak a čím správně topit pod grilovacím, pečícím kamenem si pozorně přečtěte na konci popisu tohoto typu pečícího, grilovacího kamene. Výrazně tím prodloužíte jeho životnost. Vyhody tohoto typu pečícího kamene naleznete na konci této stránky.
Grilovací, pečící kámen kombinovaný
U tohoto typu pečícího, grilovacího kamene si snadno a přehledně vyberete postupně barvu a typ prvního,druhého, a nakonec i třetího pečícího kamene. Pečící kameny jsou světlé nebo tmavé. Rozměr jednotlivých částí pečícího kamene je vždy 20 x 40 cm a tloušťka kamene 3 cm. Vybranou kombinaci pečících, grilovacích kamenů, které jste si vybrali, vám zašleme i s rámečkem dopravní společností nebo si je můžete vybrat a vyzvednout přímo v našem kamenictví v Telči. Některé z kombinací tohoto grilovacího kamene si můžete prohlédnout na fotografiích v detailu tohoto produktu.
Výhody kombinovaného pečícího, grilovacího kamene
Tento typ grilovacího, pečícího kamene má bezpochyby dvě zásadní výhody a to:
1. Můžete současně grilovat tři druhy potravin na různých plochách bez toho, aby se vám spojily jejich chutě a nebo pokud například jednu z potravin potřebujete podlévat a další ne.
2. Pokud je plocha grilovacího, pečícího kamene rozdělena na několik menších kamenů, nedochází vůbec ani k drobným prasklinkám v kameni díky pnutí v kameni. Nestane se tak ani když nedodržíte správný postup zatápění a prudce pod kamenem zatopíte a rychle zvýšíte teplotu v kterékoliv části pečícího kamene. Grilovací kámen vám tak bude sloužit dlouhou řadu grilovacích sezón.
Správný postup topení pod grilovacím, pečícím kamenem si pozorně přečtěte na konci popisu kombinovaného grilovacího kamene ze tří dílů v této kategorii. Výrazně tím prodloužíte životnost vašehopečícího kamene.