Kategorie

Grilovací, pečící kameny

Kamenné truhlíky

Chladící kostky a puky

Doplňky do kuchyně

Hřbitovní doplňky

Zvířecí náhrobky a pomníčky

Kamenné stoly, konferenční stolky

Barevné kamenné drti

Štípaná žula

Dárkové předměty z přírodního kamene

Výprodej

Kontaktujte nás:

Mgr. Zdeněk Dvořák
Myslibořská 460
588 56 Telč

+420 567 223 840
+420 725 969 561

dvorak@kamenictvi
-dvorak.cz

U objednávek potvrzených do 25.10.2018 garantujeme dodání do dušiček, t.j. 2.11.

Ochrana osobních údajů - GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR
1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo. (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. 

4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu určenou zákonem o účetnictví a dalšími platnými zákonnými normami. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě ne automatizovaným způsobem.

7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
8.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
8.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. 

PROČ U NÁS NAKUPOVAT?

  • Máme dlouholetou  praxi s opracováním kamene
  • Ručíme za kvalitu  výrobků
  • Pravidelně rozšiřujeme sortiment nabízeného zboží na e-shopu
  • Zboží si můžete vyzvednut  přímo v kamenictví  v Telči
  • Zboží, se kterým nejste spokojeni, vám  vyměníme
  • Nabízíme  výrobu atypických  výrobků na zakázku


NEJČASTĚJI VYHLEDÁVÁTE

pečící, grilovací kámen

rámečky a stojánky k pečícím kamenům

chladící kostky whisty stones

kamenné kuchyňské doplňky

dárkové předměty z kamene

podložky pod horký hrnec

Pokud máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás

Jméno:

E-mail:

Telefon:

Kolik je 2+3?

Váš dotaz: